Nieuws & blogs

Hij is uit: het allernieuwste rapport met Recruitment Kengetallen van Nederland!

In de afgelopen maanden heeft een groot aantal organisaties in Nederland de vragenlijst ingevuld van het Recruitment Kengetallen Onderzoek 2020. Met behulp van deze input heeft Intelligence Group de nieuwste Recruitment Kengetallen in kaart gebracht, samen met nog veel meer belangrijke inzichten over de recruitmentmarkt in Nederland:

  1. Underperformers hebben bijna twee keer zoveel vacatures in portefeuille dan outperformers.
  2. Outperformers starten de procedure om tot één hire te komen met minder kandidaten dan de gemiddelde performers en de underperformers. Hun doorlooptijd is hierdoor ook beduidend korter.
  3. Outperformers investeren meer dan gemiddeld in recruitmentsystemen en data en gaan hier in 2020 ook mee verder. Ook investeren zij meer in nieuwe tooling, zoals multiposting en CV parsing.

Het digitale rapport is aan te schaffen voor €195,- excl. btw.

Koop HET RECRUITMENT KENGETALLEN 2020 RAPPORT

U kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan de nieuwste versie van het onderzoek waarna u het rapport gratis ontvangt*. Dat kan hier.

*Uiteraard is het wel belangrijk dat u de vragenlijst serieus en naar waarheid invult. Daarom zal Intelligence Group eerst ingevulde gegevens controleren op kwaliteit. Wanneer deze kwaliteit goed is bevonden, zal het rapport naar u toe worden gestuurd. Dit neemt ca. 5 werkdagen in beslag.