Nieuws & blogs

Recruitment Tech Event 2018: 'Niet alleen handelen vanuit het onderbuikgevoel, maar ook op basis van data'

Hoe werf je effectief talent uit Europa? Intelligence Group ontwikkelde het handige European Recruitment Dashboard en werd hiermee genomineerd voor de Recruitment Tech Awards 2018. Tijdens het Recruitment Tech Event 2018 op 22 november werd de winnaar bekend gemaakt. Daarnaast vertelde Personato in de break-out hoe ze onze data in de praktijk gebruiken.

Binnen de categorie ‘best tooling’ nam Intelligence Group het op tegen de tools van Flipbase, Hoooop en OnRecruit. De tool van Flipbase had de meeste punten en werd daarmee de winnaar van de Recruitment Tech Awards. VNOM kreeg de award voor de beste case. Helaas hebben we de award niet gewonnen, maar we zijn natuurlijk supertrots op onze collega's die aan het dashboard hebben gewerkt.

Recruitment Tech Event

Break-out van Personato

Jeroen Heijligers en Mykel Kusters vertelden in de break-out hoe zij data in de praktijk gebruiken: "Niet alleen vanuit onderbuikgevoel handelen, maar ook op basis van data handelen. Het DoelgroepenDashboard staat paraat bij onze consultants als onderbouwing in gesprekken. Het is belangrijk om met een marketingoog te kijken naar vacatures, om bijvoorbeeld te zien welke pullfactoren moeten worden ingezet."

Break-out Personato Recruitment Tech Event

European Recruitment Dashboard

Geert-Jan Waasdorp, directeur van Intelligence Group: “Het European Recruitment Dashboard is echt een product met de ziel van Intelligence Group dat we met het hele team hebben gebouwd.” Het European Recruitment Dashboard is een handige tool waarmee recruiters toegang hebben tot data uit 28 Europese landen. Voor elke functie kan afzonderlijk bekeken worden wat kandidaten belangrijk vinden in het zoeken naar een baan. Met deze inzichten kunnen recruiters slimmer internationaal werven. 

Internationaal talent werven?

Is uw organisatie ook op zoek naar internationaal talent of talent in Europese landen? Neem dan contact met ons op via info@intelligence-group.nl of +31 88 730 2800 en wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.