Nieuws & blogs

Het Recruitment Kengetallen rapport van 2021 is beschikbaar!

In de afgelopen maanden heeft een groot aantal organisaties in Nederland de vragenlijst ingevuld van het Recruitment Kengetallen Onderzoek 2021 (de laatste editie). Met behulp van deze input heeft Intelligence Group de nieuwste Recruitment Kengetallen in kaart gebracht, samen met nog veel meer belangrijke inzichten over de recruitmentmarkt in Nederland. Uit het onderzoek blijkt dat recruitment van corporates en bureaus van elkaar kunnen leren. Daarom zijn in dit rapport de resultaten van deze organisaties naast elkaar gezet. Uit het onderzoek blijkt tevens dat:

  1. De fulfillmentratio en quality of hire beide in 2020 zijn gestegen ten opzichte van 2019 en de gemiddelde cost per hire juist is gedaald;
  2. Aan de andere kant de time to hire, al dan niet als gevolg van de coronacrisis en de daarmee gepaarde vertraging van processen, is gestegen;
  3. Het uitzetten van vacatures, het inplannen van gesprekken bij klanten en het opstellen van een functieprofiel de minst favoriete taken zijn bij corporates. 

Bent u benieuwd naar de overige resulaten van het Recruitment Kengetallen Onderzoek 2021? Vul hieronder het contactformulier in en u ontvangt het volledige rapport (dit formulier is enkel zichtbaar na het accepteren van de cookies op onze website).