Nieuws & blogs

Het European Recruitment Dashboard nu ook in het Duits, Spaans, Frans en Pools

Vanaf vandaag zijn er verschillende talen aan het European Recruitment Dashboard toegevoegd: Duits, Spaans, Frans en Pools. Hierdoor kunnen Europese recruiters nu nog makkelijker zoeken naar talenten in hun eigen taal. Deze update past bij de internationale focus van Intelligence Group.

Sinds september kunnen recruiters gebruik maken van het European Recruitment Dashboard, een tool die inzicht geeft in de Europese arbeidsmarkt. Het dashboard geeft toegang tot data uit 28 landen en bijna 600 verschillende beroepsdoelgroepen. Voorheen was het European Recruitment Dashboard (ERD) alleen beschikbaar in het Engels, maar vanaf nu niet meer. Het ERD is nu ook te gebruiken in het Duits, Spaans, Frans en Pools. 

PDF-functie

Naast de toevoeging van de talen, is er ook een handige optie toegevoegd om een pdf-bestand te creëren. Hiermee kan een recruiter met één druk op de knop alle informatie over een functieprofiel samenvoegen in een overzichtelijke pdf. Het komende jaar zullen we nog meer handige updates, zoals regio's, aan het dashboard toevoegen.

Meer inzicht in arbeidsmarktdata?

Altijd inzicht hebben in wat relevant en belangrijk is voor talenten in Europa? Ontdek dit in het European Recruitment Dashboard. De data die wij gebruiken zijn afkomstig uit ons eigen Europees arbeidsmarktonderzoek: De Global Talent Acquisition Monitor (GTAM). Dit is een grootschalig onderzoek naar het aanbod op de Europese arbeidsmarkt. Wilt u meer informatie over het dashboard? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan.

Ja, ik wil een demo