Nieuws & blogs

Geert-Jan Waasdorp in gesprek met Sebas Krijgsman bij ZP Radio

Vrijdag 7 september werd Geert-Jan Waasdorp geïnterviewd door Sebas Krijgsman van ZP Radio. Hét online radiostation voor Zelfstandig Professionals. Het interview stond in het teken van 100 % arbeidsmarkt informatie. In de week van 24 september heeft Werf& een Webinar week georganiseerd. Elke dag zijn er 5 gratis Webinars te volgen. In totaal zijn dat dus 25 Webinars gratis en voor niks extra handig voor zelfstandig professionals!

De inhoud betreft actuele onderwerpen over onder andere recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en hoe de flexmarkt zich ontwikkelt. Elke dag staat in het teken van een andere thema. De boegbeelden en ervaringsdeskundigen van de markt vertellen er graag over in de vorm van een expertsessie of keynote. Op woensdag 26 september vertelt Inge Vuik bijvoorbeeld over succesvol werven in Europa. 

In samenwerking met ZiPconomy hebben we vantevoren een dagvoorzitter en de thema’s bepaald. Donderdag 27 september zal Geert-Jan Waasdorp het voorzitterschap op zich nemen. Samen vormt dit echt een (online) congres. De dagthema’s zijn: Arbeidsmarktcommunicatie; Professioneel inhuren in de praktijk; Recruitment; Candidate Experience; HR Tech & Flex. Kortom een heel divers programma en alles in de breedte van het werf & selectie vak. Het mooiste is dat je het gewoon vanaf je eigen bureaustoel kunt volgen! 

Interview met Geert-Jan Waasdorp, 100% arbeidsmarktexpert te horen via www.zpradio.nl. Ga voor informatie over de Webinar week en het complete programma naar Werf&.