donderdag
27
mei 2021
13.00 - 16.45

Werf& Live

Webinar: Werf& Live

I want to break free…. I want to break free. Het bekende nummer van Queen ging destijds over het loslaten van bestaande dogma’s en patronen. Werf& Live gaat daar dit jaar ook over. Het loslaten van het bekende en vertrouwde en op zoek gaan naar het nieuwe in de markt om het verschil te maken. Impact maken én wervingssucces realiseren.

Denk bijvoorbeeld aan het loslaten van LinkedIn en het inzetten op klassiek netwerken. Of inzetten op TikTok voor het werven van professionals (why not?). Maar ook het werven van de meest schaarse doelgroepen op vernieuwende manieren door te kijken naar skills in plaats van diploma’s. En -niet geheel zonder toeval in relatie tot het thema- doen we dit allemaal met een live stream vanuit de gevangenis in Utrecht. Daar nemen o.a. de recruitment en arbeidsmarktcommunicatie managers van  Securitas je mee hoe ze mensen aannemen waarbij ‘break free’ weer een hele andere betekenis heeft…

Ben jij er bij donderdag 27 mei? We starten om 13.00 uur met een openingswoord van onze dagvoorzitter Heleen Stoevelaar en eindigen de dag rond 16.45.

 

Klik hier om u in te schrijven voor het webinar:

Datum: Donderdag 27 mei 2021

Tijd: 13.00 - 16.45

Locatie: online