donderdag
18
maart 2021
13.00 - 17.00

Recruitment KPI’s in 2021

Masterclass Recruitment KPI’s in 2021

Tijdens de masterclass Recruitment KPI’s in 2021 ontdek je hoe je het recruitmentproces modern inricht, de juiste strategische beslissingen maakt en tot een goede workload en takenpakket komt van de Recruiter in 2021. Hierdoor vergroot je het rendement van het recruitmentteam (en iedereen die betrokken is bij het aannemen van het juiste talent), de kwaliteit van de aannames en de effectiviteit van het recruitmentproces.

Organisaties sturen al jaren op de traditionele recruitment KPI’s, zoals ‘cost per hire’, ‘time to hire’ en/of ‘time to fill’ samen met ‘Quality of Hire’. Het einde van deze KPI’s is in zicht. Er zijn namelijk effectievere, relevantere en makkelijker meetbare KPI’s om je recruitment mee aan te sturen dan de bestaande KPI’s. Heb je bijvoorbeeld al gehoord van: Hiring Budget, Hiring Velocity en Net Hiring Score (NHS). Wat deze KPI’s precies inhouden, waarin ze verschillen met de ‘traditionele’ KPI’s en hoe je ze kunt meten komen volledig aan bod tijdens deze masterclass.

Tijdens deze masterclass wordt vervolgens uitgebreid ingegaan hoe je een business case bouwt en je plannen onderbouwt. Hoe gebruik je recruitment kengetallen, in relatie tot doelgroepen, diversiteit, strategie en hoe maak je impact op de business.

Andere onderwerpen die de revu passeren:

  • Recruitment kengetallen
  • Best practices en outperformers
  • De impact van bad en goodhires
  • Andere manieren van analytics die recruitment helpen

Klik hier om u in te schrijven voor het webinar:

Datum: Donderdag 18 maart 2021

Tijd: 13:00 uur - 17:00 uur

Locatie: Rotterdam