dinsdag
08
oktober 2019
10:00-13:15

Kennis- & Lunchsessie: Flexbranche

Kennissessie: Wat zijn de ontwikkelingen in de flexbranche?

In deze Kennis- & Lunchsessie op dinsdag 8 oktober wordt u meegenomen in de ontwikkelingen en trends binnen de flexbranche. Er is aandacht voor nieuwe wet- en regelgeving en komen er interessante recruitmentvraagstukken aan bod. Geert-Jan Waasdorp zal als gastspreker aanwezig zijn.

Deze Kennis- & Lunchsessie wordt georganiseerd door PRO Payrol in Eindhoven. Bent u benieuwd welke ontwikkelingen voor u relevant zijn? Wilt u weten hoe onze dienstverlening zich ontwikkelt, onder andere met oog op de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)? Roel Dolkemade, algemeen directeur van PRO, zet dit deze ochtend voor u uiteen.

Gastspreker Geert-Jan Waasdorp, de oprichter van Intelligence Group en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie zorgt voor een inspirerende sessie. Met een nuchtere, onafhankelijke, praktische en feitelijke kijk op de arbeidsmarkt adviseert Geert-Jan Waasdorp werkgevers, variërend van doelgroepgerichte werving, employability tot en met internationale recruitmentvraagstukken. Altijd vanuit feiten, en geïnspireerd vanuit honderden succesvolle praktijkvoorbeelden. Hierdoor zijn werkgevers in staat om een wervingsaanpak te kiezen die het dichtste bij hen staat en tegelijkertijd zorgt dat zij effectiever en efficiënter in staat zijn om hun instroom, doorstroom en uitstroom te organiseren.

Er wordt tevens een heerlijke lunch verzorgd waarbij u nog verder kunt napraten over de onderwerpen die aan bod komen. Bent u erbij?

Aanmelden voor de Kennis- en lunchsessie