donderdag
15
oktober 2020
13:00 - 17:15

Demo_Day Online België

Intelligence Group is op 15 oktober van de partij tijdens de eerste editie van Demo_Day Online België. Tijdens Demo_Day ontdek je de nieuwste tools voor jouw rekrutering. Inge Vuik heeft het woord en vertelt meer over de tool en wat je kunt verwachten van hun break-out in dit interview.

De break-out van Intelligence Group op Demo_Day België

“We gaan vooral laten zien wat het belang van data is in het wervingsproces. We zullen zeker Giant! naar voren halen, want dat is een heel belangrijk product voor ons. Maar natuurlijk ook een heel makkelijk toepasbaar product voor klanten in België. Als we kijken naar het invullen van vacatures dan zien we vaak dat er problemen mee zijn en mismatchingen gebeuren en net daarom is data zo belangrijk. Met data kan je echt in detail gaan kijken wie de juiste doelgroep is die je zoekt, wat hun wensen en behoeften zijn en hoe je daar vervolgens je wervingsproces op kunt bijsturen.”

Voor wie is deze break-out interessant?

“Onze break-out is interessant voor iedereen die betrokken is bij het wervingsproces. Als we kijken naar recruitmentmanagers, zij kunnen het bijvoorbeeld gebruiken als ze streven naar de optimalisatie van hun proces. Maar ook de recruiters zelf die de vacatures moeten invullen. Ook zij kunnen heel concreet gaan kijken hoe ze dat goed kunnen aanpakken zonder hier tijd mee te verliezen.”

Demo_Day Online 2020

Ontdekken hoe en welke tools jouw rekrutering van talent kunnen boosten? Volg dan donderdag 15 oktober de eerste Demo_Day Online in België. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Na vier succesvolle edities in Nederland, dit najaar de eerste Demo_Day Online voor de Belgische markt.

MELD JE NU GRATIS AAN VOOR DEMO_DAY ONLINE BELGIË