donderdag
06
juni 2019
09:00-18:00

Demo_Day 2019

Demo_Day: Discover the technology to boost your recruitment & retention 

Wilt u ook op de hoogte zijn op het gebied van technologie voor recruitment en talent? Op 6 juni komen 40 leveranciers en 4 startups bij elkaar om u helemaal bij te praten tijdens Demo_Day 2019. Ontdek welke tools uw recruitment & retentie van talent kunnen boosten. Er worden één-op-één demo's gegeven, in twee demo rooms kunt u kleinschalige demosessies volgen en experts geven korte tech talks. In 2018 bezochten meer dan 200 recruiters en hr-professionals de tweede editie. Demo_Day 2019 vindt plaats in het in 2017 geopende Van der Valk Hotel Utrecht.

  • 40 Demo Partners
  • 16 Demo Talks
  • 8 Tech Talks
  • 4 Startups

Technologie die u kunt verwachten op Demo_Day: 

Recruitmentsystemen; Multiposting; CV parsing; Recruitmentsystemen; Social media tools; Recruitmentsites; e-Assessments; Online screening; Mobile recruitment; Onboarding tools; Media tooling; Talent management; Talentpools; Matching technologie; Etc.

Breakout sessie Intelligence Group: Wordt een succesvolle recruiter met doelgroepinformatie

In een schaarse markt is het vinden van de juiste kandidaten niet gemakkelijk. Maar het kan wel gemakkelijker gemaakt worden, door het gebruik van data in te zetten. Tijdens deze sessie laten Inge Vuik en Didi van Wetten zien hoe je met eenvoudige tools quick-wins kunt behalen om zelfs in tijden van krapte wél dat talent binnen te halen.

meer informatie over event