Nieuws & blogs

Eindejaarsactie: het totaalpakket

Wilt u slimmer de juiste mensen werven en uw doelgroep op de juiste manier bereiken? Heeft u behoefte aan een quick-win met inzichten over uw doelgroep of de arbeidsmarkt? Maak nu gebruik van onze eindejaarsaanbieding.

Eindejaarsactie

Om 2020 goed te starten hebben wij hét totaalpakket waarmee u nog slimmer kunt werven. Dit pakket bevat een jaarabonnement op het DoelgroepenDashboard van Intelligence Group, vijf herschreven vacatureteksten én een workshop bij u op kantoor. Het DoelgroepenDashboard geeft een compleet en actueel overzicht in een specifieke doelgroep. Wat vinden kandidaten belangrijk? En via welke kanalen zijn ze het beste te bereiken? Deze informatie kunt u onder andere gebruiken voor het schrijven van doelgroepgerichte vacatureteksten.

De actie is in samenwerking met Voor Tekst, wat betekent dat u nog meer expertise in huis haalt.

Het totaalpakket:

 

Doelgroepen Dashboard

Incompany training

5 Beste vacatureteksten

Een jaar lang toegang tot alle informatie van uw doelgroep met het DoelgroepenDashboard. Hiermee krijgt u inzicht in de schaarste in uw (regionale) arbeidsmarkt. Dit en meer zal ervoor zorgen dat uw vacatures sneller worden vervuld. Incompany schrijftraining arbeidsmarktcommunicatie voor 10 deelnemers. Op deze manier kan het team in 1 keer op hetzelfde kennisniveau worden gebracht. Dit is inclusief persoonlijke feedback op het herschrijven van een vacaturetekst na de training.  Vacaturetekst die helemaal op maat wordt geschreven. Onderscheidende tekst gebaseerd op doelgroepinformatie. Een vleugje SEO zodat de vacature gevonden wordt in de zoekmachines. Op belevende wijze hoe het is om bij de werkgever te werken.

 

Ja, ik maak gebruik van deze actie 

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwsberichten? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief