Nieuws & blogs

Eindejaarsactie: het Doelgroeprapport

Heeft u al goede voornemens voor 2020?

Om te voorkomen dat de goede voornemens op werkgebied vanwege de volle agenda snel naar de achtergrond verdwijnen, bieden wij u nu de kans om ervoor te zorgen dat u in 2020 gericht en succesvol uw werk kunt verrichten! Met de juiste doelgroepinformatie kunt u namelijk een passend wervingsplan maken, het management overtuigen (of de verwachtingen managen) en zo sneller en efficiënter vacatures invullen.

Profiteer nu tot en met 31 december 2019 van 20% korting op een doelgroeprapport, en zorg ervoor dat uw goede wervingsvoornemen een succes wordt in 2020!

Het doelgroeprapport

In een compact, op maat gemaakt adviesrapport krijgt u alle cruciale informatie over de doelgroep als het gaat over het werven van deze doelgroep. Het rapport bevat arbeidsmarkt- en doelgroepinformatie, zoals:

  • De omvang van uw doelgroep
  • De wervingshaalbaarheid van uw doelgroep; lastig te werven of valt het mee?
  • De mate waarin de doelgroep zelf een nieuwe baan zoekt: is het plaatsen van een vacature genoeg of moet u een andere wervingsstrategie inzetten?
  • De wervingskanalen die u het beste kunt gebruiken om de actieve en latente baanzoekers te bereiken
  • De top 10 motieven waarmee u uw doelgroep optimaal kunt verleiden.

Daarbij komen wij aanvullend graag in een interactieve workshop á 1,5 uur de resultaten vertalen naar concrete wervingsacties voor uw organisatie. Zo gaan de cijfers leven tot een inspirerend plan om verschil op de arbeidsmarkt te maken.

Prijzen met korting

Doelgroepanalyse:                            € 4.000,- (20% korting)

Elke extra doelgroep:                        30% korting

Doelgroepanalyse & workshop:        € 5.000,-

Ja, ik maak gebruik van deze actie 

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwsberichten? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief