Nieuws & blogs

Een terugblik: de hoogtepunten in 2018 voor Intelligence Group

2018 was een jaar van innovatie en groei voor Intelligence Group. We versterkten onze positie als marktleider op het gebied van arbeidsmarktdata, innoveerden onze producten en gingen internationaal met het European Recruitment Dashboard. We kijken terug op de hoogtepunten van een bevlogen en innovatief jaar. 

Bij Intelligence Group doen we niets liever dan innoveren en daarom lanceerden we in mei 2018 een nieuwe website. Een frisse look om ons nog beter als internationaal en data & tech bedrijf te positioneren. Ook werd er een nieuwe FAQ-sectie toegevoegd en kreeg de werken-bij-iG!-pagina een update. Het afgelopen jaar verwelkomden we al verschillende nieuwe collega’s en in januari starten er weer twee nieuwe talenten binnen het bedrijf. 

We hebben trouwens nog mooie vacatures open staan voor een Data Scientist en een Research Analist, die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Een perfecte aanvulling op ons huidige team.

Succesverhalen van klanten 

Onder onze tevreden klanten van dit jaar was NS, die het DoelgroepenDashboard nu al een aantal maanden gebruikt. “Het DoelgroepenDashboard is inmiddels een vast onderdeel geworden van ons standaard werkproces. Bij een nieuwe vacature gaan de recruiter en hiring manager samen door de doelgroepinformatie om zo een passende en slimme wervingsstrategie te bedenken.” 

Daarnaast was Brunel heel tevreden over het European Recruitment Dashboard: "Het European Recruitment Dashboard biedt ons belangrijke informatie over onder andere de Belgische arbeidsmarkt. Dankzij deze handige en gebruiksvriendelijke tool kunnen we onze wervingsstrategieën verbeteren."

 

Productinnovaties 

Niet alleen in Nederland zijn er vraagstukken over de arbeidsmarkt, ook in Europa is er veel vraag naar arbeidsmarktdata. In september lanceerden we vol trots het European Recruitment DashboardRecruiters kunnen hierdoor ook inzicht krijgen in de Europese arbeidsmarkt in 28 landen en bijna 600 doelgroepenDe data is afkomstig uit ons eigen Europees arbeidsmarktonderzoek: De Global Talent Acquisition Monitor. Met deze nieuwe tool werden we ook genomineerd voor de Recruitment Tech Awards

Vernieuwde Doelgroep Analyse 

Naar aanleiding van onze innovatieweek in december 2017, presenteerden we begin dit jaar een vernieuwde Doelgroep Analyse: een uniek datarapport dat inzicht geeft in een specifieke doelgroep met uitgebreide adviezen en tips over hoe u de data kunt vertalen naar uw wervingsstrategie.  

Rapporten & papers 

Onze kennis over de arbeidsmarkt bundelden we ook dit jaar in een aantal mooie papers en rapporten:

Inspirerende events

We presenteerden onze slimme wervingsoplossingen op verschillende events dit jaar, zoals Werf&Live, Talent Acquisition Live en het Recruitment Tech Event. Daarnaast organiseerden we een eigen seminar over het succesvol werven van IT‘s en een exclusieve bijeenkomst voor interim recruiters. Ook komend jaar staan er weer leuke evenementen op het programma waar wij te vinden zijn. Bekijk alle events op onze kalender

Meer successen

In 2018 gebeurde er nog veel meer...

Bedankt!

Aan al onze klanten en partners in 2018: bedankt dat jullie onderdeel waren van dit fantastische jaar! We kijken uit naar een nieuw jaar vol mogelijkheden om samen te werken!