Nieuws & blogs

Een prachtig kantoor in het hart van Rotterdam

Begin van dit jaar is Intelligence Group verhuisd. Als echt Rotterdams bedrijf was de keuze om de fijne stad aan de Maas te verlaten uit den boze. Daarom zijn we verhuisd naar een kantoor dat nog dichterbij de Rotterdamse gezelligheid ligt, namelijk Het IndustrieGebouw (HIG) op de Goudsesingel. Helaas hebben wij de afgelopen tijd door de coronamaatregelen minder van ons nieuwe kantoor kunnen genieten. We kunnen dan ook niet wachten tot we weer met zijn allen naar kantoor mogen, en ook anderen hier mogen verwelkomen.

Waar Intelligence Group in het vorige pand nog gescheiden was van de zusterbedrijven Werf&, de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, ToTalent.eu en Recruitment Accelerator, zitten we nu allemaal bij elkaar in één groot kantoor met daarbinnen verschillende ruimtes. In het speciaal ontworpen kantoor door Hal-2 uit Eindhoven, zorgen de verschillende ruimtes dat er in rust kan worden gewerkt, maar tegelijkertijd hangt er open sfeer op kantoor. Waar we in het oude pand alleen voor praktische zaken bij elkaar langsgingen, kunnen we nu de hele dag door bij elkaar naar binnen lopen. Voor ons gevoel hebben we naast een nieuw kantoor dus ook nieuwe collega’s erbij gekregen, wat voor veel gezelligheid op kantoor zorgt, voornamelijk tijdens de lunch en de vrijdagmiddagborrel. “Het is heerlijk om een eigen plek te hebben. Een plek waar je thuis bent, thuis komt en trots kan zijn op wat je met elkaar doet. 450 vierkante meter van inspiratie, hard werken en echt contact hebben. Met een glimlach", alsdus Geert Jan Waasdorp.

Daarnaast zorgt ook de locatie van ons kantoor ervoor dat wij ons hier helemaal op onze plek voelen. Op en rondom de Goudsesingel, waar Het IndustrieGebouw is gelegen, zijn er genoeg plekjes te vinden waar een heerlijke lunch kan worden gescoord of waar er na werktijd kan worden geborreld. Ook is Het IndustrieGebouw goed met het openbaar vervoer te bereiken en dus een ideale plek om seminars en trainingen te kunnen geven. Naast onze kantoorruimtes beschikken we namelijk ook over een extra ruimte die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld evenementen en trainingen. In juni zal hier het eerste evenementen plaatsvinden. Hierover volgt binnenkort meer informatie.