Fit For the Future organisaties: repareer het dak, als de zon schijnt

Wat moet u doen om als organisatie fit for the future te worden?

In de nabije toekomst verwachten we dat functies sterk zullen veranderen of zullen verdwijnen, dat we andere mensen nodig zullen hebben. Dat betekent dat u als organisatie een futureproof koers moet uitzetten om te ‘overleven’ in een sterk veranderende omgeving en u de juiste mensen op de juiste plek hebt.

Daarom heeft Intelligence Group samen met Arbeidsmarktkansen.nl een paper geschreven waarin we onze visie delen met betrekking tot Fit for the Future. Met concrete inzichten, handvaten, adviezen en informatie om vorm te geven aan een toekomstgericht personeelsplan.

In vier stappen nemen we u mee in Fit for the Future met inzicht in huidige en toekomstige knelpunten, praktisch inzicht en met focus op Quick wins:

STAP 1 STRATEGISCHE PERSONEELSPLANNING 6
STAP 2 EXTERNE ARBEIDSMARKTDATA EN INFORMATIE 9
STAP 3 INZICHT IN TOEKOMSTIGE SKILLS 16
STAP 4 DOELGROEPENBELEID 20

Niemand weet precies hoe de toekomst eruit ziet, maar wanneer u de omstandigheden laat bepalen welke koers u vaart, zult u altijd tegenwind varen. Daarom heeft Intelligence Group een paper geschreven waarin we onze visie delen met betrekking tot Fit for the Future. Met concrete inzichten, handvatten, adviezen en informatie om vorm te geven aan een toekomstgericht personeelsplan.

 

Via onderstaand formulier kunt u de whitepaper Fit For the Future downloaden (dit formulier is enkel zichtbaar na het accepteren van de cookies op onze website).