Nieuws & blogs

Dit zijn de leukste recruitment events van 2019

Het afgelopen jaar waren we op verschillende recruitment events aanwezig, met een stand of als spreker. Ook dit jaar staan er weer veel evenementen op de planning. Maak op deze zeven events kennis met onze collega's en onze producten.

1. Webinar Week Werf& 

IT’ers zijn steeds lastiger te werven. ICT Group paste hun communicatie aan op de doelgroep. "De data uit het DoelgroepenDashboard geeft ons inzicht in de drijfveren van mensen.” Jonathan van Oudheusden, senior staffing consultant, vertelt er meer over in het webinar op maandag 11 februari.

2. Emerce Recruitment

Op 4 april kunt u ons ontmoeten op Emerce Recruitment bij onze stand. Dit jaar gaat het event over de laatste online en technologische innovaties in recruitment en HR, zoals sourcing, analytics, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes worden gedeeld. De thema's AI, transparantie en menselijke maat staan dit jaar centraal.

3. Talent Acquisition Live

Op 18 april zijn wij in Amsterdam bij de tweede editie van Talent Acquisition Live. Tijdens dit Europese event ontdekt u alles over strategie, proces en technologie. Innovatie staat voorop tijdens keynotes en breakouts van inspirerende sprekers. 

4. Werf& Live 16 mei

Ook dit jaar zijn we weer op Werf& Live, hét vakevenement van het jaar over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Daarnaast kunt u netwerken met vakgenoten, inspirerende keynote sessies bijwonen en verdiepende impactsessies bezoeken.

5. Demo Day

Op 6 juni kunt u Intelligence Group ontmoeten op de derde editie van de Recruitment Tech Demo Day. Hét event om te ontdekken hoe en welke tools uw recruitment kunnen boosten. Zo ziet u onder andere de nieuwste communicatietooling, recruitmentsystemen, e-assessments en data dashboards voorbijkomen. En experts geven korte tech talks gedurende de dag in de Speaker’s Corner.

6. Werf& Selectie Jaarcongres

Op dinsdag 15 oktober 2019 organiseert Werf& het tweede Werf& Selectie Jaarcongres. Laat u deze dag inspireren tijdens drie plenaire keynotes met topsprekers en twintig verdiepende breakouts met praktijkcases. Ontmoet 150 vakgenoten en kom langs bij onze stand.

7. Recruitment Tech Event

Tijdens het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november staat de recruitmenttechnologie van morgen centraal. Laat u informeren en inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s. In 2018 hadden wij samen met onze klant Personato een break-outsessie en waren we genomineerd voor de Recruitment Tech Awards.

Altijd op de hoogte blijven van onze events, blogs en ander nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Meer inzicht in arbeidsmarktdata?

Wilt u nu al meer weten over onze producten of over een bepaalde doelgroep op de arbeidsmarkt? Vraag dan  een demo aan. Met het DoelgroepenDashboard heeft u in enkele klikken inzicht in de wervingshaalbaarheid, waar en hoe u de doelgroep kunt bereiken op de regionale arbeidsmarkt.

Ja, ik wil een demo