Nieuws & blogs

Dit zijn de leukste recruitment events van 2019

Het afgelopen jaar waren we op verschillende recruitment events aanwezig, met een stand of als spreker. Ook dit jaar staan er weer veel evenementen op de planning. Maak op deze events kennis met onze collega's en onze producten.

1. Webinar Week Werf& 

IT’ers zijn steeds lastiger te werven. ICT Group paste hun communicatie aan op de doelgroep. "De data uit het DoelgroepenDashboard geeft ons inzicht in de drijfveren van mensen.” Jonathan van Oudheusden, senior staffing consultant, vertelt er meer over in het webinar op maandag 11 februari.

2. Gebruikersdag DoelgroepenDashboard

Speciaal voor klanten van het DoelgroepenDashboard een hele dag in het teken van slimmer, sneller en efficiënter werven. De Gebruikersdag biedt de mogelijkheid om in gesprek te gaan en te netwerken met andere gebruikers. Presentaties van Tamara Rood over 'Recruitment is een vak', Sandor Lokenberg over 'Succesvoller sourcen' en Geert-Jan Waasdorp over de laatste arbeidsmarkttrends.

3. Emerce Recruitment

Op 4 april kunt u ons ontmoeten op Emerce Recruitment bij onze stand. Dit jaar gaat het event over de laatste online en technologische innovaties in recruitment en HR, zoals sourcing, analytics, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes worden gedeeld. De thema's AI, transparantie en menselijke maat staan dit jaar centraal.

4. Talent Acquisition Live

Op 18 april zijn wij in Amsterdam bij de tweede editie van Talent Acquisition Live. Tijdens dit Europese event ontdekt u alles over strategie, proces en technologie. Innovatie staat voorop tijdens keynotes en breakouts van inspirerende sprekers. 

5. Werf& Live 16 mei

Ook dit jaar zijn we weer op Werf& Live, hét vakevenement van het jaar over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Daarnaast kunt u netwerken met vakgenoten, inspirerende keynote sessies bijwonen en verdiepende impactsessies bezoeken.

6. Demo Day

Op 6 juni kunt u Intelligence Group ontmoeten op de derde editie van de Recruitment Tech Demo Day. Hét event om te ontdekken hoe en welke tools uw recruitment kunnen boosten. Zo ziet u onder andere de nieuwste communicatietooling, recruitmentsystemen, e-assessments en data dashboards voorbijkomen. En experts geven korte tech talks gedurende de dag in de Speaker’s Corner.

7. Werf& Selectie Jaarcongres

Op dinsdag 15 oktober 2019 organiseert Werf& het tweede Werf& Selectie Jaarcongres. Laat u deze dag inspireren tijdens drie plenaire keynotes met topsprekers en twintig verdiepende breakouts met praktijkcases. Ontmoet 150 vakgenoten en kom langs bij onze stand.

8. Impactvolle Trends & Ontwikkelingen middelgrote bemiddelingsbureaus

Op 27 augustus worden bureaudirecteuren (van 10-50 intercedenten) bijgepraat over alle impactvolle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt bij Impactvolle Trends & Ontwikkelingen. Marcel Reijmers van FlexKnowledge zal spreken over de kansen en bedreigingen inzake de Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB). Geert-Jan Waasdorp over het effectief inspelen op de kandidatenmarkt: Bureaurecruitment 2.0. Tigris zal vertellen over de techontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. 

9. Festival: Recuitment in de zon

Na de zomervakantie weer met frisse energie van start met een update van uw arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentkennis? Dinsdag 27 augustus vindt het festival: Recruitment in de zon plaats. Een dag vol met verschillende informatieve, interactieve en inspirerende sessies over uiteenlopende onderwerpen mét een gezonde dosis FUN. Tijdens zes rondes met korte sessies van 45 minuten krijg je concrete tips en tools aangereikt die meteen in de praktijk toegepast kunnen worden. 

10. Hiring Succes EU

Hiring Succes EU is het evenement in het hart van Europa met 350 talent acquisition managers & recruitment leaders, opinieleiders, investeerders en de nieuwe startups binnen recruitment. Het evenement vindt plaats op 10 en 11 september in Amsterdam. Twee dagen vol met seminars, productdemo's en volop mogelijkheden om te netwerken. Hier wordt de toekomst van talent acquisition bepaald.

11. The Future of Hiring - TalentCon 2019

Op 7 november organiseren Recruitee en Indeed een conferentie TalentCon 2019 met als thema 'The Future of Hiring' in Pathé Tischinski. Op deze dag zullen internationale sprekers van bedrijven zoals Heineken, Electronic Arts, Uber en Social Talent spreken over onderwerpen zoals AI in recruitment, employer branding en data in recruitment. 

12. Recruitment Tech Event

Tijdens het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november staat de recruitmenttechnologie van morgen centraal. Laat u informeren en inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s. In 2018 hadden wij samen met onze klant Personato een break-outsessie en waren we genomineerd voor de Recruitment Tech Awards.

13. The Next Workforce

Door nieuwe technologieën, een veranderende en krappe arbeidsmarkt en disruptieve businessmodellen staat uw huidige personeelsbestand onder druk. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor uw medewerkers en de inrichting van uw organisatie? Op het splinternieuwe event 'The Next Workforce' op 28 november in Nieuwegein krijgt u oplossingsrichtingen aangereikt voor deze uitdagingen, toegespitst op uw organisatie, uw workforce en uw HR-processen.

Altijd op de hoogte blijven van onze events, blogs en ander nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Meer inzicht in arbeidsmarktdata?

Wilt u nu al meer weten over onze producten of over een bepaalde doelgroep op de arbeidsmarkt? Vraag dan  een demo aan. Met het DoelgroepenDashboard heeft u in enkele klikken inzicht in de wervingshaalbaarheid, waar en hoe u de doelgroep kunt bereiken op de regionale arbeidsmarkt.

Ja, ik wil een demo