Nieuws & blogs

Doe mee met ‘De stand van Werven 2021’

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie doet inmiddels al 7 jaar onderzoek naar arbeidsmarktcommunicatie en recruitment door middel van het ‘De Stand van Werven’ onderzoek waarbij ruim 200 professionals binnen deze vakgebieden worden ondervraagd. Ook dit jaar wil de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie dit onderzoek uitvoeren om de verwachtingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in kaart te brengen.

De Stand van Werven heeft tot doel om tot een totaalbeeld te komen van het arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vakgebied anno 2021. Onder andere op het gebied van trends & ontwikkelingen, prioriteiten, hoe werven werkgevers, de effectiviteit van wervingskanalen, het gebruik van (informatie) technologie, leiders en influencers en internationaal werven. De resultaten zullen gebruikt worden voor onder andere een whitepaper, infographics, webinars en onze trainingen.

Het onderzoek bestaat uit een korte vragenlijst en het invullen hiervan neemt maximaal 15 minuten van jouw tijd in beslag en is meteen een bron van inspiratie en inzichten. Verder bestaat de vragenlijst ook nog uit een optioneel deel, waarbij je een aantal vragen zal beantwoorden over de bekendheid van bepaalde spelers binnen het vakgebied. Vanzelfsprekend willen wij alle participanten bedanken voor hun deelname aan het onderzoek en daarvoor krijg jij als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. Onder de kandidaten worden tevens negen mooie prijzen uitgereikt. Met jouw deelname aan het onderzoek maak je kans op:

•    3x vrijkaart voor het seminar Diversiteit & Inclusiviteit van ToTalent op 6 april 2021 t.w.v. € 195,-
•    3x opleidingsvoucher voor een (online) opleiding aan de Academie van Arbeidsmarktcommunicatie t.w.v. € 300,- (geldig t/m 31 december 2021)
•    3x vrijkaart voor de online editie van Werf& Live op 27 mei 2021 t.w.v. € 95,-

Wil jij deelnemen aan het onderzoek, geïnspireerd worden, als eerste de resultaten ontvangen en kans maken op mooie prijzen? Klik dan op onderstaande knop om direct de vragenlijst in te vullen. 

Deelnemen aan het onderzoek