Nederlandse Spoorwegen

"De loopbaanplattegrond maakt het mogelijk om arbeidsmarktkansen inzichtelijk te maken voor onze medewerkers. Dit biedt medewerkers perspectief en geeft hen handvatten om zich te ontwikkelen."

PostNL

"Deze opdracht is een mooi voorbeeld van hoe de combinatie van diverse databronnen en slimme analysemethoden resulteert in concrete resultaten waarmee PostNL haar werving heeft verbeterd."

Datagedreven aan het werk in de zorg: Philadelphia aan het woord

Datagedreven aan het werk in de zorg: Philadelphia aan het woord: "Het DoelgroepenDashboard helpt de nieuwe recruitmentafdeling om de vacatures volledig in te vullen. Kennis en inzicht in arbeidsmarktdata zijn noodzakelijk om kandidaten te werven.”

Case: Defensie

"Het dashboard geeft ons een completer beeld van wie de doelgroep is en hoe we daar met wervingsactiviteiten op aan kunnen sluiten"

DHL Express

Werven in een krappe arbeidsmarkt vraagt om de juiste aanpak én feiten over de arbeidsmarkt

Best practice Essent: Data als basis van recruitment strategieën

"Het dashboard geeft ons een completer beeld van wie de doelgroep is en hoe we daar met wervingsactiviteiten op aan kunnen sluiten"

Best practice Olympia: beter advies naar klanten

"Data helpen in het loskomen van het onderbuikgevoel, zodat we inhoudelijk het gesprek met onze klanten kunnen voeren"

Gemeente Rotterdam biedt werknemers ondersteuning bij het solliciteren

Gemeente Rotterdam versterkt de training Netwerken en Solliciteren met de e-learning Zo vind je een baan! van Intelligence Group.

Best practice EN HR solutions: vertrouwen Hiring Manager is essentieel

"Het dashboard geeft ons een completer beeld van wie de doelgroep is en hoe we daar met wervingsactiviteiten op aan kunnen sluiten"

Case study: Achmea

‘’Het DoelgroepenDashboard helpt ons om op een strategisch niveau met vacaturehouders te spreken. De vacaturehouders hebben hierdoor meer begrip en waardering voor de keuzes die we maken.’’

Best practice Gemeente Den Haag: pullfactoren belangrijk in vacaturetekst

“Het DoelgroepenDashboard helpt ons in het professionaliseren van onze recruitmentafdeling en om onze vacatureteksten wervender te schrijven.”

KLM

“Het DoelgroepenDashboard is een waardevolle tool voor KLM om te laten zien dat recruitment transparant is in het volgen van de processen”

Case: O&O fonds GEO bedrijven – Arbeidsmarktdashboard voor alle bedrijven

In het maatwerkdashboard krijgen werkgevers en het O&O fonds, meer inzicht in de huidige stand van zaken en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Aviko

“Intelligence Group is de enige partij in Nederland die zoveel onderzoek doet naar de arbeidsmarkt op een wetenschappelijke manier. Zij geven op een snelle en gemakkelijke manier bruikbare informatie”

Staffing Management Services

“Het dashboard START ‘Staffing Tracking Analysis Report Tool’’ geeft onze klanten meer visuele inzage op de inzet van Flex Arbeid en ondersteunt in het maken van het juiste beleid rondom Vast en Flex naar de toekomst.”

Provincie Zuid Holland

''Vacaturehouders zijn vaak positief verrast als wij representatieve én relevante doelgroepinformatie zo eenvoudig kunnen oproepen en laten zien dat we voorbereid zijn om nieuwe vacatures in het komende jaar in te vullen.''

IBM Talent & Transformation

De nieuwe campagne strategie om blue collar medewerkers te vinden is gestoeld uit informatie uit Giant!, simpelweg omdat de informatie nergens anders te vinden is.

ICT Group

ICT Group gebruikt het DoelgroepenDashboard om echte specialisten te vinden, een schaarse doelgroep. De data geven inzicht in de drijfveren, die ICT Group meeneemt in de communicatie om kandidaten te triggeren.

Gemeente Rotterdam

"De wegwijs is een eerste digitalisering binnen het vakgebied HR en daar zijn we best trots op. De arbeidsmarktdata wordt laagdrempelig en aantrekkelijk aangeboden en biedt juist aanleiding tot meer verdiepende gesprekken."

ROC Nederland

''Beleidsmakers ROC opleidingen hebben nu actueel inzicht in lokaal arbeidsmarktperspectief en uitstroomkansen van specifieke opleidingen. ''

Personato

''Het DoelgroepenDashboard helpt ons om onze relaties op een doortastende manier mee te nemen in de recruitmentkeuzes die we samen met hun maken.''

Case study: Ingenium Executive Search

“Het geeft klanten een ontzettend mooi beeld van hoe de markt eruit ziet, wat de pullfactoren zijn, wat de wervingsmoeilijkheid is en wat belangrijk is in de candidate experience.“

Solvus

"Deze innovatieve tool geeft beter inzicht in de markt en biedt eigen recruiters ondersteuning in de zoektocht naar de juiste kandidaten"

Compagnon

"Deze innovatieve tool geeft beter inzicht in de markt en biedt eigen recruiters ondersteuning in de zoektocht naar de juiste kandidaten"