Nieuws & blogs

Aankondiging: Intelligence Group golden sponsor Hiring Succes EU

Hiring Succes EU is het evenement in het hart van Europa met 350 talent acquisition managers & recruitment leaders, opinieleiders, investeerders en de nieuwste startups binnen recruitment. Het evenement vindt plaats op 10 en 11 september in Amsterdam. Twee dagen vol met seminars, productdemo's en volop mogelijkheden om te netwerken. Hier wordt de toekomst van talent acquisitie bepaald.

Intelligence Group als gold sponsor

Intelligence Group is trots partner en deelnemer van Hiring Succes EU in Amsterdam. Wij zijn aanwezig als deelnemer, presentator bij een workshop, jurylid bij de hackathon, als standhouder én als ambassadeur. Intelligence Group organiseert samen met Babs Bloemsaat (Philips) een internationale Quiz Workshop over alle need & nice to know onderwerpen op gebied van internationale recruitment (en natuurlijk data). Andere onderwerpen op het tweedaagse evenement zijn: Hiring IS Succes; Het aannemen van een vluchteling; Werving en selectie tijdens recessie; De toekomst van werven. Een internationaal evenement waar u als recruiter bij wilt zijn.

Hackathon

Wilt u een innovatie bouwen en dit delen met honderden Talent Acquisition- en HR- leiders? Tijdens de hackathon is het mogelijk om als bezoeker mee te doen. Er is een 'SmartRecruiters zandbak', API-toegang en technisch team voor ondersteuning aanwezig. Dit alles met het idee om een live demo van twee minuten te maken voor een innovatie om talent aan te trekken voor Hiring Succes. 

Alle deelnemers op het evenement zullen onderdeel worden van het wervingsproces. Er wordt € 100.000,- aan speelgeld ingezet om 20 kandidaten te werven. De beste drie deelnemers komen in een laatste ronde samen voor het interview. Het laatste interview is een belangrijke fase voor het team dat hen in dienst zal nemen: een panel van mensen uit de media en leidinggevenden, waaronder iemand van Intelligence Group, beslissen wie het aanbod krijgt. 

meer over hiring succes eu