PostNL

"Deze opdracht is een mooi voorbeeld van hoe de combinatie van diverse databronnen en slimme analysemethoden resulteert in concrete resultaten waarmee PostNL haar werving heeft verbeterd."

Gemeente Rotterdam

"De wegwijs is een eerste digitalisering binnen het vakgebied HR en daar zijn we best trots op. De arbeidsmarktdata wordt laagdrempelig en aantrekkelijk aangeboden en biedt juist aanleiding tot meer verdiepende gesprekken."

Staffing Management Services

“Het dashboard START ‘Staffing Tracking Analysis Report Tool’’ geeft onze klanten meer visuele inzage op de inzet van Flex Arbeid en ondersteunt in het maken van het juiste beleid rondom Vast en Flex naar de toekomst.”

Case study: Ingenium Executive Search

“Het geeft klanten een ontzettend mooi beeld van hoe de markt eruit ziet, wat de pullfactoren zijn, wat de wervingsmoeilijkheid is en wat belangrijk is in de candidate experience.“

Aviko

“Intelligence Group is de enige partij in Nederland die zoveel onderzoek doet naar de arbeidsmarkt op een wetenschappelijke manier. Zij geven op een snelle en gemakkelijke manier bruikbare informatie”

Case study: Achmea

‘’Het DoelgroepenDashboard helpt ons om op een strategisch niveau met vacaturehouders te spreken. De vacaturehouders hebben hierdoor meer begrip en waardering voor de keuzes die we maken.’’

Provincie Zuid Holland

''Vacaturehouders zijn vaak positief verrast als wij representatieve én relevante doelgroepinformatie zo eenvoudig kunnen oproepen en laten zien dat we voorbereid zijn om nieuwe vacatures in het komende jaar in te vullen.''

ROC Nederland

''Beleidsmakers ROC opleidingen hebben nu actueel inzicht in lokaal arbeidsmarktperspectief en uitstroomkansen van specifieke opleidingen. ''

Personato

''Het DoelgroepenDashboard helpt ons om onze relaties op een doortastende manier mee te nemen in de recruitmentkeuzes die we samen met hun maken.''

Solvus

"Deze innovatieve tool geeft beter inzicht in de markt en biedt eigen recruiters ondersteuning in de zoektocht naar de juiste kandidaten"

ICT Group

ICT Group gebruikt het DoelgroepenDashboard om echte specialisten te vinden, een schaarse doelgroep. De data geven inzicht in de drijfveren, die ICT Group meeneemt in de communicatie om kandidaten te triggeren.

IBM Talent & Transformation

De nieuwe campagne strategie om blue collar medewerkers te vinden is gestoeld uit informatie uit het European Recruitment Dashboard, simpelweg omdat de informatie nergens anders te vinden is.

Compagnon

"Deze innovatieve tool geeft beter inzicht in de markt en biedt eigen recruiters ondersteuning in de zoektocht naar de juiste kandidaten"