Agenda

Evenementen van Intelligence Group

Intelligence Group organiseert in 2023 een aantal evenementen. Drie evenementen zijn kwartaalupdate evenementen, dit is een exclusief evenement bedoelt voor klanten en genodigde van Intelligence Group. Na deze dag ben jij weer helemaal op de hoogte van de recente arbeidsmarkt ontwikkelingen en de plannen van Intelligence Group.

agenda

AI-Friday

AI-Friday is een unieke gelegenheid om de kracht van AI in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie te ontdekken. Tijdens deze bijeenkomst kan je nieuwe AI-inzichten verkennen, kennis delen en waardevolle connecties maken binnen je vakgebied. Na de presentaties is er een borrel om verder te netwerken.

Evenementen van Intelligence Group

Talent Intelligence Conference

Op 27-28 september organiseren we in samenwerking met ToTalent, Stratigens, Headfirst Group, Werf& en het Talent Intelligence Collective de allereerst Global Talent Intelligence Conference. Een conference dat je zeker niet wilt missen. De Talent Intelligence Conference bestaat uit twee dagen en wordt gehouden bij Headfirst Group in Hoofddorp, Amsterdam.

Evenementen van Intelligence Group

Kwartaalupdate + arbeids-markt trends

In samenwerking met Werf& organiseren we weer het jaarlijkse arbeidsmarkttrends evenement. In de ochtend zal een exclusief programma plaatsvinden voor klanten en genodigden van Intelligence Group. Er zal weer een update van Giant gegeven worden. Ook is er ruimte voor vragen. In de middag is het programma van de arbeidsmarkt trends. Later wordt hier meer over bekend.